Η Let’s Dance είναι σχολές χορού, θεάτρου και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.  Λειτουργούν από το 2006 στη Θεσσαλονίκη, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές αιθουσών διδασκαλίας. Θα μας βρείτε στην Άνω Τούμπα και στη Δροσιά Θέρμης, σε εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ.

Διδάσκονται Latin χοροί (Rumba, Cha Cha, Mambo, Samba, Jive, Salsa, Merengue, Bachata, Afro Rumba, Reggeaton, Rock n Roll, & Disco), ευρωπαϊκοί χοροί (Waltz, Vien Waltz, Foxtrot, Tango και Quickstep), Αργεντίνικο Tango, Hip – Hop, Oriental, Zumba, Flamengo, Pole Dance, Bollywood και ελληνικοί χοροί. Στο τμήμα θεάτρου διδάσκεται υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, θεατρικό παιχνίδι, κινησιολογία, ορθοφωνία, τραγούδι και προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις σε ανώτερες δραματικές σχολές.

Το διδακτικό προσωπικό κατέχει πολυετή πείρα, διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα διδασκαλίας και εξειδικευμένη εμπειρία σε “American και International Style”. Οι σχολές είναι μέλος της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Ε.Χ.Ο.Ε.) και μέλος του World Dance Σport Federation (W.D.S.F).
Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πτυχία σε American Style από πιστοποιημένους Αμερικανούς εξεταστές καθώς και σε International Style από Βρετανούς εξεταστές  της International Dance Teachers Association σε όλα τα είδη των διεθνών χορών. Οι σχολές συμμετέχουν σε πανελλήνιους και διεθνής διαγωνισμούς με τις υψηλότερες διακρίσεις.
Στόχος μας είναι τα μαθήματα χορού θα γίνουν μια διέξοδος από την καθημερινότητα και τα προβλήματα της δουλειάς σας, συνδυάζοντας την άσκηση με την ψυχαγωγία. Οι σχολές χορού Let’s Dance έχουν στόχο να σας μάθουν χορό σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και να αισθανθείτε τη χαρά που δίνει ο χορός ως βασική μορφή έκφρασης της ανθρώπινης ψυχής. Ελάτε να χορέψουμε !!!